Szakembereink Érd

AndiRusznyákné Siba Andrea

családi bölcsőde vezető

Első gyermekünk megszületése után tudatosult igazán bennünk, milyen fontos, hogy a kisgyermek szeretetteljes, biztonságos, családias környezetben töltse a napjait, míg a szülők dolgoznak. Az általunk elképzelt ideális környezetet megteremtve hoztuk létre 10 évvel ezelőtt a Cseperedő bölcsődét Budapest XI. kerületében.

Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy érdemes volt munkálkodnunk, a sok visszatérő család, boldog gyermekarc élő bizonyíték arra, hogy a légkör, amit teremtünk pozitív a családok számára. Érden is szeretnénk segíteni a családok mindennapjait, ezért igyekszünk egy hasonló hangulatú helyet létrehozni, ahol a gyerekek vidáman, családias környezetben tölthetik a  napjaikat, miközben megkapják a testi, lelki, szellemi fejlődésükhöz szükséges támogatást.


Melitta

Komlósy Melitta

kisgyermeknevelő, szociálpedagógus

A Pázmány Péter Egyetemen szociálpedagógusként végeztem, ezt követően pedig Budapesten szereztem kisgyermeknevelő végzettséget.

Mindig is csodálattal töltött el a kisgyermekek lelkének szépsége, éppen ezért már tinédzser koromtól kezdve foglalkozom gyermekekkel valamilyen formában. Bébiszitterként évekig ismerősök családjainak segítettem, önkéntes munka keretében pedig vegyes korosztályú gyermek csoportokkal foglalkoztam különféle irányított foglalkozásokon. Az utóbbi években három gyerkőcöm aktívan segít, hogy további tapasztalatokat szerezhessek.

Nagy örömömet lelem a gyermekekkel való közös éneklésben, a kreatív, alkotó foglalkozásokban, valamint a mesekönyvek lapjainak együttes felfedezésében, olvasásában.

 
Kedveld Te is!